вторник, 8 май 2018 г.

Салата от кресон и пилешки дробчета



Продукти:

250 г. пилешки дробчета
2 стръка пресен лук
40 мл. олио
1 с. л. краве масло
редукция от балсамов оцет
мащерка
черен пипер
125 г. кресон
7-8 чери домати

Приготвяне:

  • Дробчетата се измиват добре, подсушават и се пържат в сгорещената мазнина.
  • Към тях се добавя почистения и нарязан лук, редукцията, мащерката и след няколко минути се сваля от огъня.
  • Кресона се измива, отцежда и се поставя в купа.
  • Добавят се нарязаните домати и дробчетата.
  • Салатата се подправя със сол и черен пипер на вкус.


Няма коментари:

Публикуване на коментар