понеделник, 20 ноември 2017 г.

Солени кексчета с тиквички



Продукти:

700 г. тиквички
1 ч. л. бакпулвер
4 яйца
160 г. брашно
2 ск. чесън
6 с. л. колбас
4 с. л. прясно сирене
копър

Приготвяне:

  • Тиквичките се настъргват на едро ренде, посоляват се и се оставят да престоя около 10-15 минути.
  • В купа се разбиват яйцата.
  • Добавя се брашното смесено с бакпулвера, изстисканите тиквички и нарязаните на ситно колбас, сирене, чесън и копър.
  • Сместа се разбърква добре и се разпределя в силиконови формички.
  • Пече се на 180°С около 35-40 минути.

Няма коментари:

Публикуване на коментар